Notice on Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)

2020.03.06

1. 1.Visiting is prohibited to prevent infection

Visitors are limited only to spouse, parents, children aged 15 and over, or an attendant for the patient’s personal care who have NO symptoms of FEVER, COLD, COUGH, SPUTUM, VOMITING or DIARRHEA and satisfy either purpose of the visit below.
◇To carry patient’s baggage for admission / discharge
◇To receive a briefing about disease or attend to the patient by hospital request

*Visitors must wear a surgical mask, or cover their mouths with handkerchiefs. Please make the visit as short as possible.
*Be sure to disinfect or wash your hands before and after visiting the patient.

2.Contact when you have symptoms or concerns
095-820-3377
09:00am~05:00pm ( Mon-Sat )
Language: English, Chinese, Korean and other15 languages

3.Our equipment
Our hospital, which is designated as a designated infectious disease medical institution, is prepared to accept patients who are possibly infected with infectious disease including coronavirus disease 2019 (COVID-19) if requested by Sasebo City.
In such occasions, we use specially equipped room for infectious diseases, therefore, they are completely separated from other patients and visitors.
Even during hospitalization, they are strictly controlled at the negative pressure wards which are structured to prevent any leakage of the bioagent outside the ward and outdoors.